+31618435781    dutchsoccertournaments@gmail.com

Avg / Copyright

AVG / Privacy

De privacy van onze klanten en bezoekers van deze website is voor ons erg belangrijk en de persoonlijke informatie die u ons verstrekt wordt daarom vertrouwelijk verwerkt in overeenstemming met de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt.

Uw persoonsgegevens worden alleen door ons verwerkt voor het aangaan van overeenkomsten, het uitvoeren van onze diensten en de facturatie daarvan.

Dus wij geven geen contactgegevens van clubs of contactpersonen aan derden dat is in strijd met de privacy wetgeving !

Wanneer u een contact- of aanmeldformulier op een van onze website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang de inhoud nodig is voor de beantwoording en afhandeling daarvan.

Alle teams die meedoen aan een van onze toernooien kunnen daar gefotografeerd en op een van onze websites geplaatst worden, u heeft hiervoor akkoord gegeven via ons inschrijfformulier dat u alle reglementen van het toernooi waar u naar toe bent gegaan en daarmee bent u mee akkoord gegaan.

Proftoernooien in Duitsland en Oostenrijk waarvan wij de agent zijn krijgen wij automatisch de gegevens van de Nederlandse teams, want de Nederlandse teams kunnen alleen via ons daarvoor boeken.Deze teams kunnen niet rechtstreeks boeken !

Wilt u dit niet geeft dit dan aan bij de organisatie van het desbetreffende toernooi waaraan u deelneemt. Zowel de organisatie als Dutch Soccer Tournaments kunnen geen garantie geven dat u niet door derden op een foto of video komt op social media.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken voor het leveren van onze diensten:

Voor en achternaam
Adres
E-mailadres
Telefoonnummer
Spelers formulieren /Kamer lijsten en Geboorte datums.

Deze worden allemaal na uw toernooi verwijderd uit onze bestanden.

Copyright 2022 :

Alle informatie op deze website valt onder copyright mag gedeeltelijk of geheel niet overgenomen worden door derden.

De gehele inhoud van deze website of andere websites waar wij onze toernooien plaatsen is van Dutch Soccer Tournaments valt onder copyright.

Alleen wij mogen van onze touroperators het op verschillende websites plaatsen, omdat daar toestemming voor verleent is ! !

Geschreven teksten worden standaard beschermd door het auteursrecht in de talen die bedenker heeft geschreven.

Tenzij anders vermeld is, berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site of andere websites is van Dutch Soccer Tournaments.

Zonder toestemming van de auteur mag een tekst niet zomaar worden overgenomen voor gebruik door een ander.

Wilt u een tekst geschreven door een ander kopiëren dan dient u de schrijver van de tekst te benaderen en toestemming te vragen.

Heeft u die toestemming niet, dan mag u de tekst niet verder verspreiden auteursrecht juist omdat de bedenker van de tekst het intellectueel eigendom van die tekst heeft.

Zien wij dat ergens anders wel staan, dan zijn wij genoodzaakt om onze advocaat daar op af te sturen, en dan zijn de kosten voor die persoon / bedrijf.

 

Dutch Soccer Tournaments

+31(0)618435781

dutchsoccertournaments@gmail.com

© 2023 Dutchsoccertournaments.nl | All rights Reserved