+31618435781    dutchsoccertournaments@gmail.com

Algemene Voorwaarden

Kan ik meedoen met meerdere teams of kunnen andere teams uit mijn club deelnemen?

Ja, zolang wij nog vrije plaatsen hebben, zouden wij erg blij zijn als u van ons speciale toernooi een laatste uitstap voor de hele club zou maken. Natuurlijk kunt u contact opnemen met uw coach collega’s en deze informatie aan hen doorgeven.

Is er een vaste sluitingsdatum voor de aanmelding?

Er is geen vaste termijn, maar het is raadzaam zo vroeg mogelijk met de planning te beginnen omdat vele toernooien snel volgeboekt zijn.

Is er een maximum aantal spelers?

Nee, u kunt zoveel spelers als u wilt meenemen. Het zou jammer zijn, als iemand bij deze unieke team uitje iemand thuis moet blijven.

Kunnen ouders/begeleidende personen meekomen?

Ouders, broers en zussen kunnen met u naar het toernooi komen – met de juiste fanclub is het toernooi nog leuker. Natuurlijk brengen wij u allen onder in dezelfde accommodatie, zodat u het toernooi samen kunt ervaren.

Moeten wij ons om Maaltijden denken?

Wij hebben dit ook voor u georganiseerd. Ontbijt en diner zijn meestal inbegrepen in de prijs en tijdens de lunch is er bij de speelvelden iets te kopen tegen redelijke prijzen.

Reizen & mobiliteit

Reizen is niet inbegrepen in de prijs. Wij raden ook aan mobiel te zijn omdat geen pendeldienst voor de route van het hotel naar de sportvoorziening beschikbaar is.

Is het mogelijk om deel te nemen zonder accommodatie?

Nee, dit is niet mogelijk. Deelname is alleen icm Accommodatie voor buitenlandse toernooien.   Bij Proftoernooien is ook een minimaal 20/24/28 personen hotel afname.

Algemeen
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle toernooien van Dutch Soccer Tournaments
Aanmeld/organisatiekosten
Aanmeldingen dienen te geschieden via het aanmeldformulier, die u van ons via e mail krijgt.
Na aanmelding ontvangt u een originele rekening van Dutch Soccer Tournaments, naar het desbetreffend toernooi.
Deze rekening dient u binnen veertien dagen te voldoen, tenzij dat het anders in de factuur geschreven staat.
Hebt u voldaan aan de betaling, wordt uw team(s) bijgeschreven aan dit toernooi, en bent u zeker van deelname. Niet voldaan wordt uw melding uit de administratie verwijderd, en vervalt
Uw melding. Let op aanmeld/organisatie kosten zijn niet restitueerbaar.
Betalingen
Bij aanmelding voor zowel het toernooi, en of onderkomen, dient u aan de betalingsverplichtingen te voldoen.
Bij niet nakomen van betaalverplichtingen houd Dutch Soccer Tournaments zich het recht voor, de overeenkomst betreft accommodatie, inschrijfkosten, en /of annuleringskosten in rekening te brengen.
Annuleringen
Let op, bij alle prijzen betreffende de accommodaties (Hostels, Hotels en Vakantieparken) is geen annulerings / reisverzekering inbegrepen, hiervoor dient u zelf zorg te dragen.
oekt u via ons een accommodatie, dan zijn de annuleringsregels van de desbetreffende accommodatie van toepassing cancelen van kamers binnen 6 weken van het toernooi dan bent u geld kwijt. Proftoernooien: cancelen van kamers binnen 10 weken van het toernooi dan bent u geld kwijt. Zorg dus voor vervanging ! U kunt wel naar een ander prof toernooi in Duitsland dat jaar of het volgend jaar.
Huisregels en borg
De Accommodatie wat u via ons boekt, zijn accommodatie regels van toepassing.
Hieraan dient u zich ter alle tijden aan te houden, accommodatie regels deze krijgt u van ons 3 weken voor het toernooi samen met de accommodatie gegevens.
Sommige verblijven vragen een borg, deze dient u ter plaatse te voldoen, bij aankomst, tenzij anders wordt vermeld door ons.
Foto/Film media
U gaat ermee akkoord, dat foto’s en filmopnames, die tijdens het toernooi genomen worden, gebruikt kunnen worden voor publicatie/marketing voor het desbetreffende toernooi en Dutch Soccer Tournaments.
Aansprakelijkheid
Zorg ervoor dat u zeker weet dat alle spelers van uw team zijn verzekerd op en langs de velden en in verblijven.
Dutch Soccer Tournaments neemt geen enkel verantwoordelijkheid inzake blessures, ziektes, diefstal of beschadigingen van eigendommen en/of personen.
Dutch Soccer Tournaments is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor financiële schade welke kan ontstaan zijn door oorlog, stakingen, wegblokkades, of andere acties van de (lokale) autoriteiten, en/of gewelddadige acties van personen.
Gaat het toernooi door bovengenoemde niet door dan gaan alle teams door naar het jaar daarop.
Uitsluiting van deelneming
Vernielingen of gewelddadige handelingen zullen worden gemeld aan de politie. Dutch Soccer Tournaments zal geweld tegen personen of goederen waar enig letsel of schade uit voortvloeit melden bij de politie en (laten) verhalen bij de veroorzaker van het geweld.
Indien de veroorzaker hiervan een speler of begeleider van een deelnemend team is zal dit team indien nodig uitgesloten worden van verdere deelname van het toernooi.
Indien de veroorzaker hiervan een supporter/ouder is van een deelnemend team wordt deze persoon de verdere toegang, tot het betreffende sportpark waar het incident zich heeft afgespeeld, ontzegd en verwijderd, eventueel met behulp van de politie.
Drank/Eten
Het is verboden voor de deelnemers/toeschouwers, om zelf alcoholische dranken mee te brengen naar het sportpark, en eigen eten/drank te nuttigen op de daarvoor (overdekte) terrassen van het sportpark. Onder de 18 jaar geen alcohol.

© 2023 Dutchsoccertournaments.nl | All rights Reserved